> Rebuig unànime de la part social a la retallada retributiva al personal públic de la CAIB - Sección Sindical CCOO CAIB

Buscar entradas de este blog

martes, 11 de mayo de 2021

Rebuig unànime de la part social a la retallada retributiva al personal públic de la CAIB



Com a signataris del II Acord per a la millora de l’ocupació, per coherència, per justícia, per evitar perillosos precedents, per homogeneïtat amb la resta de territoris i administracions, en definitiva, perquè la raó ens vessa, CC.OO, al igual que la resta de Sindicats de la Mesa General d’Empleats Públics, ha votat en contra de la darrera proposta retributiva feta per l’Administració.


Malgrat això, el Govern aplicarà de forma unilateral la seva proposta que, a pesar que no satisfà ni compleix amb els Acords i compromisos signats, si millora i pal·lia en part el greuge retributiu que els empleats públics d’aquesta Comunitat pateixen respecte a la resta de personal de les altres Administracions i territoris.

La cosa queda així:

Any 2020 (2%)

Cal recordar que el II Acord per a la millora de l’Ocupació establia un increment retributiu del 2% per a l’any 2020 

La nostra Comunitat va aplicar aquest increment del 2% a les retribucions bàsiques (sou base + triennis) i simultàniament va retallar l’equivalent d’aquest increment en les retribucions complementàries.

L’acord unilateral de l’Administració preveu retornar el retall de les retribucions complementàries l’1 de gener de 2023.

Any 2021 (0,9%)

L’Acord unilateral de l’Administració preveu incrementar el 0,9% en les retribucions bàsiques amb efectes 1 de gener de 2021.

Les complementàries queden com estan.


Us seguirem informant.