> Resum del grup de treball de dijous 17 de juny - Sección Sindical CCOO CAIB

Buscar entradas de este blog

viernes, 18 de junio de 2021

Resum del grup de treball de dijous 17 de juny

A la mesa tècnica (grup de treball) de dijous 17 de juny vam començar a negociar les bases del futur concurs de trasllats (convocatòria prevista per a primers d’octubre). En aquesta sessió vam tenir l’oportunitat de fer una valoració global a l’esborrany presentat per l’Administració (molt semblant a les bases de l’any 2016). En els propers dies presentarem a l’Administració les propostes, al·legacions i/o suggeriments per a millorar el document. 

El dia 01 de juliol està convocada la segona mesa tècnica (grup de treball), on l’Administració ens informarà de quines al·legacions o propostes de les presentades s’han incorporat al document. En aquesta sessió també se’ns presentarà l’esborrany amb les modificacions de les futures mesures de conciliació (borsa del 5%)

El dia 8 de juliol està prevista la convocatòria de la mesa sectorial de Serveis Generals on s’han d’aprovar les bases del concurs i l’Acord de les mesures de conciliació, sempre i quan  hi hagi hagut consens en la mesa tècnica de l’1 de juliol.

Us mantindrem ben informats