> AJORNAMENT DE LA PRIMERA PROVA DEL COS DE GESTIÓ OPOS CAIB 2019 - Sección Sindical CCOO CAIB

Buscar entradas de este blog

jueves, 28 de noviembre de 2019

AJORNAMENT DE LA PRIMERA PROVA DEL COS DE GESTIÓ OPOS CAIB 2019


Arran de la notícia de la suspensió de la primera prova del cos de gestió de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, des de la Secció Sindical CCOO CAIB ens hem adreçat al gerent de l'EBAP, a la directora de Funció Pública i Administracions Públiques i a la consellera d'Administracions Públiques i Modernització per:

Primer.-  Expressar el malestar general davant de les notícies difoses, per la gravetat dels fets i la manca d'informació acurada i exhaustiva que la situació exigeix.

Segon.- Demanar informació clara, detallada i concisa dels fets i dels documents filtrats, amb el màxim detall, com puguin ser quantes preguntes han pogut esser filtrades, quines persones apareixen com a possibles responsables, etc.

Tercer.- En funció de les preguntes filtrades (si el nombre és molt important),exigir que es suspengui l'examen del cos superior, i la convocatòria urgent de la mesa sectorial per tractar els fets. Si el nombre de preguntes fos reduït, que es publiquin aquestes, a fi que tothom en tingui coneixement i quedi salvaguardat el principi d'igualtat.

Us seguirem infomant!