> Resum de la MSSG de la CAIB celebradà 10 i 13 de novembre - Sección Sindical CCOO CAIB

Buscar entradas de este blog

martes, 14 de noviembre de 2023

Resum de la MSSG de la CAIB celebradà 10 i 13 de novembre

Finalment i després de molts mesos esperant, ahir va concloure la MSSG que va començar  el divendres 10 de novembre. Molts temes pendents de tractar, dels quals a continuació deixo un resum:

  • De l'enorme quantitat de peticions i temes pendents, l’administració ens va comunicar la voluntat de confeccionar i calendaritzar un pacte de legislatura on es tractin les qüestions relatives a jornada laboral de 35 hores, entrada i fitxatge a partir de les 7 del matí, còmput de romanent d’hores de forma trimestral,  indemnització de residencia dels nostres treballadors, modificació de les regulacions de l'obsoleta instrucció de comissió de serveis, borsa de millora de l’ocupació (art. 82 bis), modificació del decret de Fons Social , creació del grup B dins l’estructura de la RLT de la CAIB, etc... tota la part social ha insistit en la urgència per concloure les negociacions ja tractades, i no poques vegades, amb anterioritat. 
  • En relació al concurs obert i permanent, s'haurà d’esperar a la finalització dels processos d’estabilització i a l’aprovació de la futura OPE. Estarem molt pendents d’aquest tema ja que és la peça que donarà lloc a un millor i més modern funcionament de la nostra administració solventat multitud de problemes existents en l'actualitat.
  • Seguim insistint en el que s’ha sol•licitat tantes vegades! el complement d’atenció al públic de les persones que compleixen els requisits per tenir-ho. Petició reiterada al llarg dels darrers anys. Per altra banda, es posa a sobre la taula la necessitat de la seva inclusió en aquells projectes d’inversió que incloguin aquesta prestació de servei.
  • Es varen aprovar les modificacions de la RLT per adaptar-la a la nova creació i modificació de l’estructura de la CAIB. Com sempre, no varem deixar d’insistir en la manca de coherència i transparència. L’administració es compromet a simplificar, modificar i millorar la RLT.
  • Tota la part social va votar a favor del reconeixement i desenvolupament de carrera professional per al personal propi del Consell Consultiu
  • En referència al #trending topic de consultes del grup, les dates dels processos es mantenen! També ens varen transmetre que l’oferta pública futura segueix estant prevista per al mes de gener.
  • A preguntes relatives a la publicació de llistes informatives del concurs extraordinari dels grups facultatius, ens contesten que no disposen de la informació, però la sol•licitaran a l’EBAP i ens la comunicaran.

Us mantindrem informats!!