> Constitució d'una borsa extraordinària d'auxiliars administratius de la CAIB - Sección Sindical CCOO CAIB

Buscar entradas de este blog

jueves, 29 de abril de 2021

Constitució d'una borsa extraordinària d'auxiliars administratius de la CAIB

En el BOIB número 56,  de 29 d'abril, s'ha publicat la convocatòria per constitur una borsa extraordinària per crobir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos d'auxiliar administratiu de la CAIB,  a l'illa de Mallorca.

- El termini per presentar les sol·licituds és de 15 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació al BOIB

- Presentació telemàtica. El tràmit estarà disponible a la seu electrònica de l'Administració o a través del portal de l'opositor: http://oposicions.caib.es. Aquesta tramitació l'han de realitzar els aspirants que no s'oposin a la comprobació d'ofici dels requisits per participar en aquesta convocàtoria i els mèrits al·legats i no hagin d'adjuntar cap documentació a la sol·licitud.

- Presentació semitelemàtica. En el cas d'oposar-se a la comprobació d'ofici dels requisits o haver d'adjuntar documentació a la sol·licitud, l'aspirant haurà d'optar per aquesta via de presentació. De la mateixa manera, haurà de crear la sol·licitud a la seu electrònica de l'Administració o a través del portal de l'opositor: http://oposicions.caib.es, pagar la taxa telemàticament i imprimir el resguard. Tota aquesta documentació s'ha de presentar al Registre General de l'Escola Balear d'Administració Pública, en qualsevol dels registres d'altres conselleries o organismes públics de la CAIB que estiguin operatius o d'acord amb qualsevol de les formes que estableix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per més informació, podeu consultar el BOIB en aquest enllaç

Pots fer la sol·licitud en el següent enllaç