> CC.OO, juntament amb UGT, STEI, CSIF i SPPME, voten a favor de les Bases d’Estabilització de la CAIB - Sección Sindical CCOO CAIB

Buscar entradas de este blog

jueves, 12 de mayo de 2022

CC.OO, juntament amb UGT, STEI, CSIF i SPPME, voten a favor de les Bases d’Estabilització de la CAIB

S’aproven, amb un suport de més del 90% de la part social, els criteris que han de regir en els processos d’estabilització que regula la Llei 20/2021, per a la reducció de la temporalitat. 

Finalment, hi ha hagut Acord. Han estat dos mesos durs de negociació on ens hem tingut que enfrontar a negociar un model d’accés a la Funció Pública que no compartim i que se’ns va imposar, vulnerant la negociació col·lectiva, en la Llei 20/21. 

Des de CC.OO ens hem mantingut fermes per tal de conjugar el compliment estricte dels principis d’accés a la funció pública, garantir la concurrència competitiva i tractar de salvaguardar la seguretat jurídica del procés. 

Cal dir que hem abordat la signatura d’aquest Acord en sentit ample, per tal de posar punt i final a l’abús que l’Administració ha fet de la temporalitat i encarar paral·lelament la transformació de la nostra Funció Pública, incidint directament sobre la provisió àgil i eficient de les vacants, la progressió vertical del personal fixe i l’accés a futur a la funció pública. 

Des de ja, ens posem mans a l’obra amb responsabilitat i seny, per tal de consensuar acords futurs i a curt termini que dignifiquin la carrera administrativa i progressió de les empleades i empleats públics d’aquesta Comunitat i alhora evitar que no es repeteixin a futur situacions d’abús com l’actual, que en definitiva redunden en una prestació deficient dels serveis públics.